Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1989 δραστηριοποιούμαστε στους τομείς των Ακινήτων, της Ενέργειας, του Τουρισμού και του Αθλητισμού.

Διαθέτουμε μια σειρά από κτίρια και οικόπεδα στην Αττική, επενδύουμε σε φωτοβολταϊκά συστήματα, δημιουργούμε ξεχωριστούς χώρους φιλοξενίας σε Αθήνα και Σίφνο και στηρίζουμε την αθλητική διοργάνωση Sifnos Run.

Ακίνητα

Σύγχρονα κτίρια ακινήτων, διαμερίσματα στην Αθήνα, οικόπεδα σε Χαλάνδρι και Διόνυσο.

Φιλοξενία

Μοναδικοί χώροι φιλοξενίας, όπως το Sifnos House, το ξενοδοχείο με την κυκλαδίτικη αισθητική στο υπέροχο νησί της Σίφνου.

Αθλητικές Εκδηλώσεις

Υποστήριξη της εκδήλωσης Sifnos Run. Ενός Αγώνα Δρόμου που πλέον έχει γίνει θεσμός για τη Σίφνο.

Ενέργεια

Φωτοβολταϊκά συστήματα, για αυτονομία ενέργειας και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ακίνητα

Στην ιδιοκτησία της εταιρείας μας περιλαμβάνονται μια σειρά από ακίνητα, κτίρια και οικόπεδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής: Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το Χαλάνδρι και τον Διόνυσο. Τα κτίρια της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται για τη στέγαση γραφείων εταιρειών, ως οικογενειακές κατοικίες, αλλά και ως διαμερίσματα για τη φιλοξενία επισκεπτών στην Αθήνα.

Φιλοξενία

Είμαστε υπερήφανοι για το Sifnos House, έναν χώρο με λιτή κυκλαδίτικη αισθητική στη Σίφνο, στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη σιφνέικη φιλοξενία. Το Sifnos House συνδυάζει την άνεση ενός σπιτιού με την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυτελή διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας τα οποία έχει παραχωρήσει για βραχυχρόνια μίσθωση.

Αθλητικές Εκδηλώσεις

Το Sifnos Run διεξάγεται με την υποστήριξη του Sifnos House, που αποτελεί κύριο χορηγό της διοργάνωσης, με τον Δήμο Σίφνου να συμπληρώνει τις οικονομικές απαιτήσεις. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου με μεγάλη απήχηση και δύο πιστοποιημένες διαδρομές 5 και 10 χλμ. Ambassador του Sifnos Run είναι η Μαρία Πολύζου και η Marathon Team Greece.

Ενέργεια

Επενδύουμε σε σύγχρονα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουν τοποθετηθεί σε στέγες των ιδιόκτητων κτιρίων της εταιρείας μας. Τα συστήματα αυτά βοηθούν στην ενεργειακή αυτονομία των κτιρίων, ενώ ταυτόχρονα συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, για το καλό του περιβάλλοντός μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ